Contacteer ons

Een gezamenlijk engagement voor kwaliteit en duurzaamheid

De samenwerking tussen Bister, met zijn rijk Belgisch erfgoed aan authentieke smaken, en Farm for Good, een organisatie toegewijd aan biologische landbouw en bodembehoud, is een perfect voorbeeld van synergie tussen traditie en innovatie. Bister, als de eerste partner van Farm for Good, heeft de weg geëffend voor een vruchtbare unie waar kwaliteit en duurzaamheid elkaar ontmoeten en heeft ook bijgedragen aan het herlokaliseren van teelten, waardoor de productie dichter bij de consumenten wordt gebracht.

Bister: kwaliteitsingrediënten

Bij Bister zijn de kwaliteit en de herkomst van ingrediënten van het grootste belang. Elk product, of het nu biologisch is of niet, wordt gemaakt met de fijnste ingrediënten, wat niet alleen voedselveiligheid garandeert, maar ook de unieke smaken die het merk beroemd maakten. Deze toewijding aan kwaliteit resoneert perfect met de waarden van Farm for Good, die staat voor een milieuvriendelijke landbouw en het behoud van natuurlijke hulpbronnen.

Familie en de Belgische smaak

De familiesfeer en gezelligheid zijn terug te vinden in elk Bister-product. De "Belgische smaak" - een combinatie van eenvoud en lekkernij - harmonieert prachtig met de waarden van Farm for Good, waar gemeenschap en ondersteuning van lokale boeren essentieel zijn. Samen delen we een engagement voor productiemethoden die ons culinair erfgoed respecteren en verrijken.

Prioriteit aan lokale productie

In 2023 werd onze 100% Belgische Bio zachte mosterd geproduceerd met mosterdzaden afkomstig van 18 Waalse boerderijen die een oppervlakte van 50 hectare hebben geteeld volgens principes die de gemeenschappen en het milieu respecteren. Voor 2024 plannen we 150 hectare en zullen we samenwerken met 35 Belgische boerderijen.

Bister en Farm for Good: pioniers van en voor een duurzame, smaakvolle en lokale toekomst.

ontdek het product