Contacteer ons

BISTER, BELGISCHE MOSTERD EN SAUZEN ZOALS JIJ ZE LEKKER VINDT

Welkom in ons fijn gekruide universum, dat van de ultieme ‘Belgische smaak’. Sinds 1926 — en sinds een paar miljoen potjes mosterd, sauzen en pickles  — pronkt Bister nog steeds trots op tafels in heel België. En vandaag ook nog eens in een BIO versie. Het geheim? Kwaliteitsproducten, intact gebleven familiewaarden en tradities die meegegroeid zijn tot op de dag van vandaag.

TRADITIONELE RECEPTEN

De sleutel tot ons succes? Nauwgezet nageleefde Belgische recepten op basis van aloude savoir-faire, waarvan onze meester-sausmakers de trotse erfgenamen zijn.

DE FAMILIEWAARDEN

Bister is meer dan een familieproduct, het is vooral een familieverhaal. Het onze, maar ook het jouwe. Wat ons bindt? Gezelligheid, trouw en gedeelde momenten.

 INGREDIENTEN VAN TOPKWALITEIT

We blijven alle ingrediënten in onze sauzen en mosterd controleren om de unieke smaak en het aroma te garanderen. Die herken je uit de duizend.

EEN ICONISCHE POT

Onze beroemde ‘granaatpot’... Zoals het madeleintje van Proust roept het potje (enkel die vorm al!) bij zovelen onder ons herinneringen op — zowel de zoete als de pittige.

ECHT EEN VERHAAL VAN BIJ ONS

We mogen er best trots op zijn. Nog altijd zijn we de Belgische marktleider in mosterd, nog altijd staan we garant voor onze smaak. We hebben in al die jaren risico’s durven nemen, dingen ontdekt, we hebben vernieuwd en expertise opgebouwd. Ontdek de waarden en familiegeschiedenis achter Bister, van de beroemde mosterd Impériale tot onze nieuwste BIO sauzen — en niet te vergeten: die legendarische granaatpot. 

ONZE FAMILIE VAN PRODUCTEN

Goede ingrediënten, eenvoudige maar heerlijke recepten, biologische versies en de eerste 100% Belgische mosterd: maak kennis met alle leden van de Bister-familie. Tussen onze mayonaises, mosterd, sauzen en pickels vind je zeker jouw smaak. En tussen haakjes: allemaal dichtbij huis gemaakt.

ONZE RECEPTEN VOOR FIJNPROEVERS

Laat je inspireren door onze huisgemaakte en huisgesmaakte recepten, van de eenvoudigste tot de meest verfijnde. Typische of originele bordjes, altijd een plezier om te delen. Wat ze gemeen hebben? De Bister-touch natuurlijk!

Het laatste nieuws